MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Sunday, Sep 08th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Hasiči kontrolují Pizza Originala s rouškou pod nosem.

Na Štědrý den jsem pracoval. Proč? Protože jsme se rozhodli, že uděláme oběd každému hasiči, který na Štědrý den pracuje. A co udělali hasiči? Přišli k nám do provozovny na kontrolu a dali nám 16 000,- Kč pokutu za to, že jsme neměli samolepkou označený hlavní uzávěr vody, u plynové bomby jsme neměli samolepku “nebezpečí výbuchu” a hasicí přístroj neměl okolo sebe řetízek. Prý by mohl spadnout, kdyby do něj někdo kopl. Tenhle příběh se stal ještě na Branišovské, když jsme měli provozovnu na SK Pedagog.

Teď jsme po půl roce pauzy otevřeli novou provozovnu v Otakarce a hádejte, kdo k nám přišel na kontrolu po dvou týdnech provozu?

Právě ti dva hasiči, co nám dali pokutu 16 000,- na dobrýden - jeden, ten s tím úsměvem "dneska Vám dám pokutu ještě vyšší" zřejmě přišel rozsévat kromě veřejného dobra také kapénky svého zářivého nitra.

 

 

A mě tak napadá, když už musíme trpět tyhle kontroly, kdy přijdou a tónem komunistického odboráře si vynucují váš čas a odkazují se na zákon, že se jim okamžite budete věnovat, zatímco vy se snažíte stihnout upéct pizzu pro zákazníky, kteří čekají venku, ..

 

...jestli by tihle “frajeři” ze státní správy neměli aspoň respektovat, že nám tu zemřelo přes sedm tisíc spoluobčanů, matek a babiček, sester a bohužel i dcer, otců, dědů, bratrů a bohužel i synů a neměli by přestat rozsévat krásu svých sliznic prostřednictvím svých nozder.

“Frajeři “říkám těm s vyhrnutými rukávy, rukama v kapsách a rouškou proklatě nízko pod nosem, protože oni jsou tady pán. Pán funkcionář. Veřejný činitel se státní mocí. Bez státních povinností, který dnes mluvil cosik o pokutě 250 tisíc, když jsem ho požádal, aby odešel, když nerespektuje nařízení nouzového stavu.

 

Hasičů si všeobecně velmi vážím!

 

I proto jsem hasičům na Štědrý den pekl pizzu. Včera, kupříkladu, byl u nás pro pizzu kamarád Jirka, taky hasič. Mimochodem, můj dobrý kamarád. Takže hasiči, ti borci, co skočí do hořícího domu, aby vytáhli vaší dcerku, ti ano. Pro ty všechno, ale ten funkcionář "frajer" je hasičů ostuda. Zatímco oni zachraňují životy, on jimi pohrdá.

 

 

Foto: Štědrý den, vezeme každému pracujícímu hasiči jednu pizzu. Horák z Pedagogu (ODS) se k nám přifařil, aby si mohl udělat fotku. Následně pro českobudějovický deník řekl, že to byla akce Pedagogu. No, nebyla :-) Ale všimněte si, jak jsou si ti funkcionáři podobní....