MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Radnice plná rozporů

     Takže máme povolení k otevření předzahrádky. Hurá! Přestože jsme měli mít podle usnesení Rady města z 4. března vyklizené prostory k 31. březnu, dnes 10. dubna kolegium primátora rozhodlo o tom, že můžeme mít do konce dubna předzahrádku. Nepopírá tak město svá vlastní rozhodnutí? My jsme samozřejmě rádi, otevření předzahrádky je povoleno podle práva. Děkujeme panu primátorovi a panu náměstku primátora Jelenovi za zdravý úsudek. Zdá se, že ani tajemník magistrátu nepodpořil právní názor JUDr. Homolky, právníka magistrátu. A to mi právník magistrátu na můj nesouhlas s jeho právním výkladem řekl: "Vy chcete popírat názor právníka? nashledanou!" Nepopíráte pane doktore náhodou

     Máme tu ale i další nepochopitelné rozpory v jednání. Dva náměstci primátora mi sdělili, že výpověď jsme dostali, protože jsme údajně porušili nájemní smlouvu tím, že jsme podnikali bez živnostenského oprávnění. Smlouva nám ale byla vypovězena bez udání důvodu. Proč?

     Oba  náměstci primátora hlasující pro naši výpověď řekli, že pokud tvrzení o podnikání nejsou pravdivá, byl by to důvod pro zrušení usnesení. Usnesení dodnes zrušeno nebylo, přestože živnostenský úřad prokázal, že k údajnému pochyení nedošlo.