MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Tajemník na diskotéce :-)

     Vzhledem k tomu, že naši novináři, přestože si vyslechli důkazy v podobě nahrávek a slíbili, že napíšou, nenapsali, je psaní článků na nás. A jde nám to společně!

     Termín "ožralecký prase" jsem ale vytůtal pryč. Nehodí se to, takhle psát o lidech. .....o lidech?

     Zároveň prověřuji u svých přátel pracujících v klubu Lucerna, jestli vše proběhlo přesně tak, jak píše náš čtenář. Z policejních záznamů totiž asi nezjistíme nic.

     Když tajemník magistrátu podpálil dům, hodně po půlnoci, přijeli požárníci. Velitel zásahu byl prý dočervena, když mu tajemník začal vyhrožovat a křičel, že jde o vloupání a že na něj podá trestní oznámení. Samozřejmě nezapomněl zdůraznit, kdo že vlastně je a že ho zničí. Hasiči totiž do zamčeného bytu, kde společensky unavený tajemník spal, lezli oknem. To se prostě může stát každému, že mu po zavírací době v hospodě nedají to, co v jídelním lístku nikdy neměli a pak, když si tedy chce uvařit doma, usne s pánví na ohni. Přestože přijelo několik aut a v ulici bylo pozdvižení, z bytu se kouřilo a přítomna byla policie, kamarád od hasičů ve spisech podle data zjistil, že šlo o planný poplach. Neuvěřitelné, že?

     Další text pochází z emailové komunikace od Vás. Jedná se pouze o část dopisu. Autor si přeje zůstat v anonymitě. Považujte jej, prosím, za názor čtenářů webu. Děkuji.

     LV 
Už jste slyšel, jak Zdeněk dostal v sobotu v Lucerně nakládačku od vyhazovačů? :-)
     Prý chtěl jít dovnitř do Lucerny jako na kontrolu a hlavně zadarmo. Vyhazovači mu řekli, že jim dá hezky vstupné. On na to, jestli ví kdo je a že je všechny zničí (to by vám mohlo něco připomínat). Tak ho shodili dolů ze schodů (padat umí hezky). Pak si zavolal městskou policii a ti (jelikož se s vyhazovači znají) vyhazovačům poděkovali a řekli, že to udělali hezky :-)
Je fakt nádherný, že vedoucí úřadu krajského města se chová jak největší ......................... a nikomu to nevadí.