MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Idnes.cz WEB POMOHL K ODVOLÁNÍ TAJEMNÍKA

     Vážení přátelé,
 
     jednou mi z Pražské Idnes zavolala paní Procházková a ptala se mě na web, který právě pročítáte. Děkuji, že tento web čtete a doufám, že je k užitku.
 
     Ladislav Vrábel 
 
 iDNES.cz
 
 
 

WEB POMOHL K ODVOLÁNÍ TAJEMNÍKA

Stránky upozorňující na kauzy a dění na radnici existují i pro České BudějoviceWeb spravuje majitel tamní pizzerie Ladislav Vrabel. Funguje už rok a půl a Vrabel na něj denně přidává články a komentáře. "Řešil jsem problém naší pizzerie, když jsem se dostal do sporu s tajemníkem radnice, který nad námi bydlí a chtěl nám bezdůvodně vypovědět smlouvu a dostat nás z městských prostorů,"uvedl Vrabel.
Kontaktoval politiky i novináře a začal s nimi jednat, postupně se dozvídal různé informace a o kauzách či dění na radnici informoval na webu. "Spolupracuji i s běžnými občany, kteří potřebují pomoci," dodal Vrabel. Jeho články už si rozkliklo přes 981 tisíc lidí. V jednu chvíli je na jeho stránkách průměrně 20 čtenářů, za den si přečtou kolem tisícovky článků.

Webové stránky, které monitorovaly konflikt pizzerie s tajemníkem, upozornily i na to, že tajemník údajně měl majiteli pizzerie jednou v noci v opilosti ulámat stěrače na autu. I na základě této kauzy byl tajemník budějovickým primátorem Thomou odvolán. (více o kauze čtěte zde) 

Autoři: