MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Tajemník magistrátu lže Primátorovi o ukroucených stěračích!

     Vážení přátelé,
     
     dnes Deníky v celých Jižních Čechách otiskly na titulní straně článek o tom, jak mi tajemník Magistrátu Statutárního Města České Budějovice Ing. Zdeněk Řeřábek v noci opilý ukroutil stěrače na mých dvou automobilech. http://ceskobudejovicky.denik.cz/zpravy_region/poskodil-tajemnik-magistratu-vozidla20100306.html 
     
     Ptal jsem se Primátora Města Mgr. Juraje Thomy, jak bude řešit chování svého podřízeného, tajemníka magistrátu Ing. Zdeňka Řeřábka, který mi ukroutil na automobilech dva stěrače. Primátor mi odpověděl, že tajemník sám uvedl, že KONTROLOVAL PLATNOST PARKOVACÍCH KARET! Videonahrávku městské policie jsem neviděl, ale viděl jsem jej naživo. Tajemník byl pouze u dvou automobilů, na "kontrole" a pouze u jednoho z nich "kontroloval" přední sklo, kde jsou parkovací karty pro rezidenty nalepeny. Pak hned odběhl do ulice Panská. Běžně bych se zajímal, proč tajemník magistrátu opilý v noci kontroluje parkovací karty a dále bych se zajímal o to, proč jen karty na mých vozidlech. Teď mě ale spíš napadá otázka, proč si tedy nesetřel z okna sníh, přes který karta nebyla vidět a proč mi u té kontroly ukroutil stěrače?
     Přikládám dvě fotografie z doby pár minut po tajemníkově "kontrole" a dvě fotografie čelního skla již bez sněhu. Má tajemník magistrátu kromě na mozku nezávislých rukou, které dokáží ukroutit stěrač, aniž by o tom majitel rukou věděl, ještě rentgenové oči, které prokáží platnost parkovací karty přes dva centimetry čerstvě padlého sněhu?
 
     Lepší kvalitu určitě mají fotografie pořízené policií ČR ve stejnou dobu.