MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Tajemník Řeřábek je nebezpečný


     Vážení přátelé,
 
     jednou jsem přišel do práce s tím, že mi uchází pneumatika a že jí budu muset vyměnit, přestože jde o novou pneumatiku značky Continental. Kolegyně Dáša mi vyprávěla svůj příběh o vypuštěné pneumatice. Její pneumatika byla poprvé upuštěna na jejím zadním kole. Nízkého tlaku si všiml Dášin přítel Vláďa, když mu v zatáčce auto "ujelo". Tento incident se naštěstí obešel bez dopravní nehody. Vláďa odvezl pneumatiku do pneuservisu, kde mu pneumatiku dohustili a ubezpečili jej, že je v pořádku. Vláďa odjel s dohuštěnou pneumatikou. Jaké překvapení to pro něj bylo, když byla pneumatika další den znovu upuštěná. Jel znovu do pneuservisu. V pneuservisu mu pneumatiku znovu dohustili a znovu jej ubezpečili, že je v pořádku. Řekli mu, že mu pneumatiku pravděpodobně někdo upouští. Vláďa ovšem mechanikům nevěřil. Když byla pneumatika podhuštěná za několik dní znovu, jel do pneuservisu a řekl mechanikům, že by měli raději prodávat rohlíky. Pneumatiku si nechal zkontrolovat v jiném autoservisu. Byla v pořádku. 
 
     Později si začal stěžovat i můj kamarád, který má ode mě pronajaté auto. Koupil jsem tedy mašinku na huštění pneumatik pomocí šlapání nohou a tuto jsme si půjčovali. 
 
     Mezitím "někdo" zohýbal dvakrát stěrač na autě Dáše a dvakrát jejímu příteli. Podruhé byl stěrač zlomen, tedy spíš tak zkroucen, že se zlomil při pokusu o narovnání.
 
     Pořídil jsem si malý notebook, kterému vydrží baterie šest hodin, nainstaloval k němu malou kamerku a toto zařízení jsem nechal v mém automobilu. Přesně na tom místě, kde si tajemník magistrátu odhrnul sníh při své "kontrole" minulý týden. Jedná se o poslední okénko vzadu vlevo. Od té doby nám nikdo nevypouštěl kola, ani nelikvidoval stěrače. Až do minulého týdne.
 
     Celá ta situace je trapná, ale je to pouze trapné, že nám tajemník magistrátu upouštěl pneumatiky. Proč to dělal? Dáši BMW má poháněnou zadní nápravu. Jejímu automobilu vždy "ušla" zadní pneumatika. 
 
     Moje Audi má poháněnou přední nápravu a u mého automobilu "ucházela" pouze přední pneumatika.
 
     Co se stane podhuštěné pneumatice na poháněné nápravě v zatáčce, nedej bože, aby jste přidali plyn?
 
     Zamyslete se prosím a my budeme doufat, že tajemník Řeřábek znovu nepodpálí dům. To by mohlo být smrtelné. A jak je vlastně možné, že neexistují záznamy o tom, že tajemník magistrátu podpálil dům, že dům hasilo několik hasičských aut a že se k opilému tajemníkovi do bytu museli hasiči vlámat skrze okno? Je to proto, že tajemník na hasiče křičel, že na ně podá trestní oznámení a protože jim vyhrožoval svými známostmi?
 
     Proč vlastně náš magistrát řídí evidentně psychicky nevyrovnaný člověk?
 
     Děkuji za Vaše zamyšlení se.
 
     Váš Ladislav Vrábel