MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Monday, Sep 16th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Občané, občané, Občané, občané, Občané - diskuze FB

Vážení přátelé, nabízím diskuzi s panem zastupitelem Gyepesem (HOPB) na téma zneužití symbolu města mou osobou.

 

 

 
  • Jdu hledat nové profilové foto, abch nemátl spoluobčany. Nakonec by si mohli myslet, že jsem také Občan. A to bych nerad :-) Musel bych asi začít lidem říkat, že jsou "joudové", že fňukají, atd..
    ceske-budejovice.cz
    Už nemůžeme říci, že jsme to nemohli vědět
    ·  · 
      •  
        Tomáš Homola Taky jsem se v těchto dvou lidech zklamal, Láďo. :-(
        neděle v 17:37 · 
      •  
        Michael Gyepes Doporučil bych použít třeba logo Budvaru. Je to národní podnik a my jsme přece OBČANI České republiky. Nebo logo BMW. Vždyť jsme OBČANI Evropské unie. A nebo logo Budějovické drbny, jsme přeci OBČANI ČB.
        neděle v 18:07 · 
      • Ceske-Budejovice.cz Pane Gyepesi, to si snad děláte legraci :-) Slyšel jste někdy o samosprávných celcích? Víte vůbec, že jste členem nejvyššího orgánu statutárního města? Nepřipadá Vám, že tu existuje reálný rozdíl, mezi soukromou firmou a samosprávným celkem, kterým je město? Nebo také vidíte město jako soukromou firmu?
        neděle v 18:35 · 
      •  
        Michael Gyepes A jaký je rozdíl v užití loga?
        neděle v 18:46 · 
      • Ceske-Budejovice.cz
        Legislativně je kupříkladu zajímavé, že BMW, Budvar nebo Drbna jsou soukromé podniky spadající pod Obchodní zákoník a Živnostenský zákon, přičemž Statutární město České Budějovice by mělo být řízeno na základě Zákona o obcích. Věřím ve Vaš
        profesionalitu coby zastupitele a upřímně doufám, že najdete i jiné rozdíly mezi soukromou firmou a obcí. Pokud si přečtete tu knihu, o které jsem už psal, myslím Zákon o obcích, zjistíte, že obec tvoří mimo jiné i její občané, zatímco pokud si přečtete ty dvě zbývající zmíněné knihy, tedy Obchodní zákoník a Živnostenský zákon, zjistíte, že občané obce, ve které má firma místo podnikání, nejsou zároveň součástí daného podniku. To platí i v rámci státu i EU.
        neděle v 19:26 přes mobilní telefon · 
      •  
        Michael Gyepes Dobrý den pane Vrábeli, Vy už ten znak na svém privátním webu nemáte a již není třeba diskutovat . 
        Nicméně jste použil znak, na který potřebujete souhlas rady města. Na pochybení Vás upozornil kolega Brabec a Vy jste zareagoval a znak odstranil. Toť vše. 
        Můj komentář ohledně využití loga Budvaru, BMW a dalších, snad všichni pochopili. Je úplně jedno, zda se jedná o soukromou firmu, či obec. Prostě Vám někdo musí dát souhlas.
        neděle v 19:28 · 
      •  
        Michael Gyepes Ano rozdíly mezi soukromou firmou a Statutárním městem České Budějovice vidím. A taky jste určitě zaregistroval, že nikdo z našeho hnutí nepovažuje město za soukromou firmu. Ostatní ohledně užití znaku je v předchozím komentáři. 
        Neposouvejte prosím celou záležitost někam jinam. V této diskuzi se pouze jedná o Vaše použití znaku bez souhlasu rady.
        Znak jste odstranil a pro mě to celé končí.
        neděle v 19:34 · 
      •  
        Michael Gyepes Ještě poslední vsuvku ohledně autorství. Na Vašem webu jste použil mojí a kolegovo fotografii. Máte souhlas od vlastníka k užití?
        To jen tak mimochodem, abychom si vyjasnili termíny autorství, vlastnictví, souhlas k užití,...
        neděle v 20:18 · 
      • Ceske-Budejovice.cz
        Nemám. Nicméně čerpám ze zdroje, který považuji jednou setinou procenta za svůj (web našeho města). Asi mám ještě stále dostatek prostoru k vysvětlování rozdílů mezi "veřejným" a "soukromým". A k Vašim logům BMW, Budvaru a Drbny. Ano, ta
        diskuze není třeba rozvíjet, ona totiž ani nebyla třeba začínat. Celý Váš nápad byl od počátku beze smyslu a mým jediným cílem bylo odpovědět Vám na Vaše otázky. Děkuji Vám za zajímavou konverzaci. Rozhodně obdivuji Váš smysl pro humor, stejně jako u kolegy, který káže morálku s náušnicemi v obou uších. Boření ztuhlých konceptů mi bylo vždy sympatické.
        neděle v 21:15 · 
      •  
        Michael Gyepes Naušnice v uších? Hm, zajímavé. Připomněl jste mi doby minulé. 
        Měli jsme na průmyslovce jednoho STBáckého učitele a nelíbili se mu moje naušnice v uchu. 
        Tehdy jsem měl ještě vlasy a musel jsem je zkrátit. 

        Ještě jeden detail. Považujte se za jednu tisícinu procenta, jako občas našeho města.
        neděle v 21:39 · 
      • Ceske-Budejovice.cz Děkuji za upozornění. Samozřejmě se považuji za tisícinu našeho města. Spletl jsem se o jednu nulu :-)
        neděle v 21:51 · 
      •  
        Michael Gyepes ‎:-)
        neděle v 21:53 · 
      • Ceske-Budejovice.cz Ale s těmi naušnicemi Vás musím opravit. Já jsem naušnice ocenil jako vtipné v kontrastu s moralizováním u staletého symbolu města. Stejně jako jsem měl snahu ocenit Váš smysl pro humor v kontextu s logem BMW u mých vebových stránek. Já bych Vás za STBáka neoznačil, ani kdybyste mě chtěli pokutovat za to, že jsem použil erb města na svém facebookovském profilu.
        neděle v 21:55 · 
      •  
        Milan Brabec Opět jste nezklamal. I kraťounký text jste dokázal překroutit a dát do úplně jiných souvislostí. To mám opravdu všechno psát dvakrát, abyste to pochopil správně. A) Vůbec jsem o znaku nemluvil v diskusi o švarcsystému, ale v samostatném příspěvku na FB - tak nevím, proč to směšujete. B) O doméně jsem řekl, že je OK, protože je Vaše. Ale znak města není. C) Co to má všechno společného s náušnicemi, to opravdu netuším.
        Před 9 hodinami · 
      •  
        Milan Brabec PS: S mojí fotkou si dělejte, co chcete, to je mi úplně jedno. Ostatně takovéto vystavení na Vašem jediném pravdivém mučednickém webu jakoby ve stylu zdi hanby také o Vás něco vypovídá. Rád účtujete, že?
        Před 9 hodinami · 
      •  
        Milan Brabec A už opravdu končím. Poslední zbytky sympatií vymizely s nesmysly a pomluvami o mně blízkých lidech, které jste publikoval. Na nepravost ohledně znaku jsem Vás upozornil, vy jste ji napravil, a tak už opravdu nevím, proč se Vámi ještě vůbec zabývám. Sbohem. Chybět mi nebudete.
        Před 9 hodinami ·