MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Monday, Sep 16th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Občané, občané, Občané, občané, Občané... Jak je to správně? Jsem nějaký zmatený.

Vážení přátelé, jsme svědky dalšího zajímavého názoru některých našich zastupitelů. Tentokráte z dílny HOPB. Panu Gyepesovi se nelíbilo, že na facebookovských stránkách uvádím svůj článek o švarcsytému města. Pan Gyepes nejprve vidí jedinou podnikatelskou možnost podnikatelů, jak přežít, v zaměstnávání na příkazní smlouvu, následně si "vůbec nemyslí, že by pan Šesták někde udělal chybu". Druhý zastupitel pan Brabec se v diskuzi vůbec nezabývá pochybením svého stranického kolegy, nýbrž trochu hystericky křičí, že jsem jouda, který porušuje městskou vyhlášku tím, že jsem na stránkách Facebook použil městský znak.

 

Michael Gyepes (HOPB)     Milan Brabec (HOPB)

zastupitel CB                  zastupitel CB

 

Michael Gyepes Vůbec nechápu tenhle článek a už vůbec ne z podnikatelských řad.

 


1. řada firem je na pokraji krachu a "zaměstnat " tímto způsobem je jediná šance, jak přežít. 

No, holt politické demagogii se meze nekladou. Na svůj svobodný názor má v naší zemi právo každý. Nyní mi pánové naznačují, že by se rada města České Budějovice mohla vážně zabývat mým zneužitím znaku města České Budějovice na facebookovském profilu stránek www.Ceske-Budejovice.cz. Pánům dokonce vadí i to, že používám doménu www.Ceske-Budejovice.cz.
Naštěstí máme naše Občany, kteří vědí, že ředitel divadla - Občan - může zaměstnávat načerno (protože porušovat zákon, je jediná možnost, jak přežít), ale blogger - občan - by mohl být pokutován za použití městského errbu bez schválení Občanů.
Tímto se tedy omlouvám všem za zneužití městského znaku a matení občanů i Občanů. Ne, že bych se bál reakce ze strany města, město České Budějovice už mě stálo tolik peněz, že nějaká desetitisícová pokuta by se v zaplacených částkách ztratila, ale nerad bych se podílel na jakémkoliv matení spoluobčanů.
Ladislav Vrabel

Milan Brabecpřidal(a) příspěvek naCeske-Budejovice.cz
Již dlouho mne fascinuje Váš pocit, že pro Vás žádná pravidla neplatí a když jsou po Vás vyžadována, tak hned hřímáte o úřednické šikaně a spiknutí. Ale tím znakem města v záhlaví této stránky jste mi opravdu vyrazil dech. To už je opravdu nevkus. Doménu s názvem města jste si zaregistroval, tak je Vaše. OK, taková jsou pravidla. Ale na znak města prostě právo nemáte. To není jen tak nějaký obrázek, který si kdejaký jouda může vyvěsit, kam chce, to je ZNAK MĚSTA!!! Který představuje jeho staletou historii. Trochu úcty aspoň v tomto ohledu bych prosil. A spojovat to tady s doménou dohromady, to už zavání snahou uvádět lidi v omyl, že je tohle nějaká oficiální stránka. Kromě toho, že je to nevkusné, tak Vás upozorňuji, že navíc porušujete městskou vyhlášku - svolení k užití městského znaku může dát jenom rada města. To jen abyste zase nefňukal, až Vás kvůli tomu třeba někdo začne "šikanovat".
· 

 

a pokračujeme:

  • Michael Gyepes Doporučil bych použít třeba logo Budvaru. Je to národní podnik a my jsme přece OBČANI České republiky. Nebo logo BMW. Vždyť jsme OBČANI Evropské unie. A nebo logo Budějovické drbny, jsme přeci OBČANI ČB.
    Před 27 minutami · 
  • Ceske-Budejovice.cz Pane Gyepesi, to si snad děláte legraci :-) Slyšel jste někdy o samosprávných celcích? Víte vůbec, že jste členem nejvyššího orgánu statutárního města? Nepřipadá Vám, že tu existuje reálný rozdíl, mezi soukromou firmou a samosprávným celkem, kterým je město? Nebo také vidíte město jako soukromou firmu?
    Před 2 sekundami ·