MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Friday, Sep 20th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Bratrovražda s matkovraždou v podání Martina Kuby

     Vážení přátelé,

     Martin Kuba je tak skvělým diplomatem a vůdcem jihočeské ODS, že během dvou týdnů dokáže nechat odvolat primátora statutárního města čtyři měsíce předvolbami, totálně ochromit vedení města, zbavit ODS nejen postu primátora, ale i většiny v zastupitelstvu a nakonec odevzdat vládu nad městem politikovi z úplně jiné politické strany. 

     Kdybych měl manažera v podniku, který by jednal jako on, pravděpodobně bych se s ním soudil o náhradu škody za neobvyklé poškození podniku s nevypočitatelnou ztrátou a to nejen finanční, nýbrž existeční.

     Martin Kuba prostě rozložil vládnoucí ODS takovým způsobem, že ODS v tuto chvíli nemá žádného kandidáta na post primátora! V zastupitelstvu na sebe zastupitelé zvyšují hlas, rudnou a urážejí se navzájem. Dokonce došlo na vytahování špinavého prádla, kde se náměstci primátora z ODS obviňují vzájemně ze špatně odváděné práce. První náměstkyně primátora Popelová, pověřená dočasně vedením města dokonce opakovaně prohlásila, že pokud bude zvolen docent Tetter jako primátor města, vystoupí z rady města a snad i z pozice náměstka primátora (s pozicí náměstkyně si ovšem nejsem úplně jistý). Co naplat, že dlouholetý zastupitel Radek Novotný (ODS) i bývalý hejtman Zahradník(ODS) apelují na koaliční dohody a ne to, že nový primátor pokud bude zvolen, bude zvolen za podpory komunistů, Martin Kuba si dál drží svoje a válcuje všechny, kteří stojí za odvolaným Thomou. Tohle už ale nepřipomíná pouze bratrovraždu, leč i matkovraždu, vzhledem k likvidaci ODS a její pozicí ve vedení města. Většina opozice změnu vedení zastupitelstva samozřejmě vítá a to je pochopitelné, ODS držela vládu nad městem často svým jednohlasným pro nebo proti. Otázkou je, čeho chce dosáhnout šéf jihočeských demokratů a šéf klubu ODS Martin Kuba. Není náhodou tohle ta nevraživost vůči primátorovi Thomovi, o které nám sem napsali naši čtenáři před rokem a půl? 

     A na závěr tohoto článku o jedné z největších frašek našeho zastupitelstva? Víte jak okomentovala svůj odchod náměstkyně Popelová, která je nyní zodpovědná za vedení města? Řekla, že odejde, protože v radě tak jako tak nemá žádnou politickou sílu. Radu města prý stejně řídí Martin Kuba přes náměstka Jelena.

     No a zastupitelstvo vlastně také. Co naplat, že nám nového primátora Martin zvolí na základě dohody s komunisty? Při bratrovraždě stačilo se dohodnout s ČSSD, ale k matkovraždě je třeba přizvat komunisty. To je současná jihočeská ODS.

 

     Váš Ladislav Vrábel