MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Informace o radnici překvapily opozici

     Vážení přátelé, 
 
     asi nemá smysl, abych komentoval několikrát stejnou věc. Nevím o tom, že by někdo sledoval zaměstnancům magistrátu poštu, elektronickou poštu, nebo telefonní hovory. Jediné, co jsem zadal a dostal, jsou informace o přístupech do internetu, tedy časy a navštívené internetové adresy. Zastupitel Jelen, namísto aby se veřejnosti omluvil za špatné vedení úřadu, na kterém donedávna několik let seděl, se zastává viníků a členy vedení radnice obviňuje z komunistických praktik. Zajímalo by mě, kolikrát pan Mráz podržel pana Jelena v rámci výkonu státní správy. Zastupitel Jelen také naznačil, že by mohlo jít o informace, kterými by následně mohl někoho vydírat. To je přeci evidentní nesmysl. Já jsem informace zveřejnil okamžitě a všechny. Na rozdíl třeba od trestně stíhaného Trnky, který si svou nahrávku schoval více než rok a půl.
 
     Ladislav Vrábel 
 
 

9.  Informace o radnici překvapily opozici »
Českobudějovický deník | 11.3.2011 | rubrika: ČESKOBUDĚJOVICK | strana: 3 | autor: win, rfv
České Budějovice - Až příliš detailní informace o chodu českobudějovického magistrátu se podle opoziční ODS dostaly na veřejnost. Zastupitel František Jelen dokonce ...

 

9.  Informace o radnici překvapily opozici

 

České Budějovice - Až příliš detailní informace o chodu českobudějovického magistrátu se podle opoziční ODS dostaly na veřejnost. Zastupitel František Jelen dokonce v této souvislosti vznesl dotaz na pověřeného tajemníka Václava Suchopára, zda si zadal "šmejdění" v počítačích zaměstnanců magistrátu. Na veřejnost totiž třeba pronikly informace o tom, které stránky obecně sledují pracovníci magistrátu na internetu.Oinformace před časem požádal občan města a bylo mu vyhověno. PodleVáclava Suchopára ale byla žádost v mezích zákona. "Postupoval jsem podle zákona o svobodném přístupu k informacím, zatím se k věci nebudu dále vyjadřovat," uvedl Suchopár. Zároveň včera vedení radnice odmítlo, že by zaměstnancům magistrátu sledovalo elektronickou poštu.

 

(win, rfv)