MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Otevřený dopis občanů města primátorovi Juraji Thomovi

 

     Vážení přátelé,

     sice za touto aktivitou nestojím, ale myslím, že jde o věc, která se týká nás všech. Vypadá to, že Juraj Thoma je pravým primátorem. Sice na věci nemá žádný podíl, jelikož v době možných příprav nebyl ve funkci primátora (výsledek jednání o kluzišti se na radnici prozaicky označuje jako "Tetterova pomsta". Předpokládám přímou souvislost s levnými dovolenými v Egyptě.), leč pro mnohé občany je právě primátor Thoma tím, na kterého se občané města obracejí se svými žádostmi. Na místě primátora Thomy bych zavedl třeba pondělní odpoledne jako každotýdenní odpoledne otevřených dveří, kde bych dal prostor občanům, aby na mne mohli se svými žádostmi. Primátor sice přijme každého i bez vyhrazené doby, sekretariát vždy najde nějaké volné místo v programu primátora, ovšem takhle bychom možná my občané měli silnější pocit, že se s námi počítá. I tak patří primátorovi Thomovi velký dík za to, že v programu schůze zastupitelstva vyhradil samostatný čas pro vyjádření občanů. 

      Co se týče kluziště, nezbývá nám než doufat, že příští rok dojde k nějaké dohodě. 

     Ladislav Vrábel 

 

Otevřený dopis občanů města primátorovi Juraji Thomovi

Posted by: Eva in Jiné

Tagged in: Vánoce

 

Pane primátore,

chceme vánoční kluziště! Nenechte se ukecat lidmi, kteří tomu nerozumějí. Nejedná se o "hodně muziky za málo peněz", ale o duchu Vánoc. Před lety Vás toto vyneslo na post primátora. 

Chápeme, že město potřebuje peníze jako každý. Ale myslíme si, že ve městě je dost přiživujících se podnikatelů, kteří by rádi převzali tuto finanční tíhu, nebo její část. Třeba stavební firmy, které získávají miliónové městské zakázky (rekonstrukce Lannovky, dopravní informační systém,  rekonstrukce křižovatek apod.). Nebo si vemte takovou Jihočeskou parkovací s vedením v Praze. Určitě rádi přispějí městu pro občany menším obnosem (půlmiliónu Kč). Stačí se zeptat, že? :)

Podtrženo sečteno, nechte nám a našim dětem vánoční kluziště!

Předem děkujeme,
občané města České Budějovice

 

 

Trackback(0)

TrackBack URI pro tento článek

Komentáře (0)

...
Samozřejmě sdílím pocit, že by se na českobudějovickém náměstí mělo bruslit. Netvrdím, že by služba bruslení v minulých letech byla poskytována perfektně a mnohdy mě zarazila "kvalita" ducavé hudby, jež adventem rozeznívala historické centrum města, ale každá aktivita tohoto typu ve městě je z mého pohledu velmi vítaná. 

Ladislav Vrábel

Ladislav Vrábel listopadu 29, 2010