MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Zdeněk Řeřábek se uzdravil

Ani francouzské Lurdy, ani portugalská Fátima – městem zázraků jsou nade vši pochybnost České Budějovice! Jak jinak si vysvětlit dnešní náhlé „uzdravení“ více než rok nemocného tajemníka magistrátu?

Že by Zdeňku Řeřábkovi přece jen tolik pomohlo porotcování v tanečních soutěžích, na které prý mimo povolené vycházky jezdil přes půl republiky? Nebo tajemníkovu zdraví prospělo noční plesání na maturitním bále jednoho z místních gymnázií? Byly snad lékem na jeho údajné srdeční onemocnění strhující emoce prožívané ve VIP salóncích budějovických volejbalových a fotbalových klubů?

Zdeněk Řeřábek ve VIP části Budvar areny. Ve veřerních hodinách, v době svého marození.

Tak, či tak – je nad slunce jasné, že Řeřábkovo bleskové vykurýrování opravdu, ale opravdu nesouvisí s koncem soudního sporu, ve kterém tajemník uspěl jen a pouze díky hrdinné (ne)činnosti „letního primátora“ Miroslava Tettera.

Mezi námi, český velikán Jára Cimrman, který svou pedagogickou činnost věnoval mimo jiné také problematice zapamatovatelnosti důležitých dat, by z Řeřábkova zítřejšího nástupu do práce rozhodně radost neměl. Vždyť by stačil pouhý jeden den churavění navíc a mohli jsme v nejvyšším úředníkovi města mít „čtyřsetdenního maroda“.

Ale co, v Českých Budějovicích by i tak chtěl žít každý, no ne?

Za Občany pro Budějovice Juraj Thoma

 

Zdroj: http://www.obcaneprobudejovice.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=132%3Aeske-budjovice--msto-zazrak&catid=34%3Atitul

České Budějovice – město zázraků

EmailTiskPDF