MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Friday, Sep 20th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

DENÍK-Poškodil tajemník magistrátu vozidla?

Poškodil tajemník magistrátu vozidla?

České Budějovice – Vzájemná nevraživost mezi tajemníkem magistrátu Zdeňkem Řeřábkem a majitelem pizzerie Fresh Ladislavem Vrábelem stále neutichá. Vrábel v pátek obvinil Řeřábka z toho, že mu v noci ulámal na Piaristickém náměstí stěrače na dvou vozidlech.

6.3.2010 10:41aktualizováno 6.3.2010 21:35

 
Zrcátko.Ilustrační foto.
Autor: Denik/Edwin Otta


„Ve čtvrtek kolem 23. hodiny jsem spatřil podnapilého tajemníka Řeřábka, jak dělá cosi u předních skel našich aut. Když jsem vyšel ven, viděl jsem, že mám zlámané dva stěrače u obou automobilů a vytočené zpětné zrcátko,“ popsal noční příhodu Vrábel.

Na místo zavolal okamžitě policii, která o události sepsala úřední záznam. Zajistila rovněž nahrávkukamery městských strážníků, kterou bude nyní vyhodnocovat. Zdeněk Řeřábek však nařčení z vandalismu rezolutně popírá. „Nic takového jsem rozhodně nedělal, to je lež,“ zareagoval Řeřábek. Hned ráno podal Vrábel stížnost primátorovi města. Ten se však nechtěl k případu vyjádřit.

„Pana Řeřábka jsem si pozval na konzultaci. Čekám na oficiální vyjádření policie, podle kterého se rozhodnu, jak budu dále postupovat,“ uvedl Juraj Thoma. K pizzerii dorazili po incidentu městští strážníci. Bližší informace však odmítli uvést.

„Celou záležitost nebudeme komentovat, je ve stadiu šetření,“ upozornila mluvčí strážníků Kateřina Schusterová. Také Policie České republiky potvrdila, že v uvedené době na místě skutečně byla. „Policisté z obvodního oddělení se zde ve čtvrtek v noci opravdu zabývali poškozením vozidel,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Heřmanová.