MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Friday, Sep 20th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Ing. Pavel Dlouhý má kontakty zřejmě NAPŘÍČ politickým spektrem

     Vážení přátelé,

     tento text pochází z emailové komunikace od Vás. Jedná se pouze o část dopisu. Autor si přeje zůstat v anonymitě. Považujte jej, prosím, za názor některých čtenářů webu. Děkuji.

 

 

     21.5.2009

 

    " ...včera mluvil ve zprávách Jandák, jednička socanů v Jižních Čechách do parlamentu a víte odkud? Z Hluboké, z hotelu Podhrad, majitel kdo jiný než pan Dlouhý. A to upozorňuji, že je členem ODS a místostarostou Hluboké za tuto stranu. Dokonce i Toplánek říkal, že večer před pádem vlády se sešli někteří socani u pana Dlouhého a domlouvali některé podrobnosti ohledně pádu vlády."

 

 

     A krátce na to jsem se doslechl o zakládání politické strany Miloše Zemana. A o schůzce v hotelu Podhrad na Hluboké. Salónek a v něm čtyři muži: kníže Pavel Dlouhý, Miloš Zeman, Vojtěch Filip z KSČM a pan B. z Krumlova.

 

     Tak co to ta politika vůbec je? Loutkové divadlo pro nás děti? Film o vekslácích po dvaceti letech? Kamarád do deště 4? Nebo snad politici potřebují něco, co mají miliardářské šedé eminence? A co potřebují tyhle šedé eminence od politiků? Politici potřebují peníze na kampaň, aby vyhráli, to je jasné. Ale čím se odvděčí těm šedým eminencím? Co jim za to dávají? Jak se jim revanžují, aby se jim to, klukům podnikavým, vyplatilo?

 http://nejlepsipizzavemeste.cz/cb/index.php?option=com_content&view=article&id=219&Itemid=210

 

     Ladislav Vrabel