MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Městká policie doručuje poštu v jednu v noci

V noci ze včerejška na dnešek jsem 0.50 hodin přijel před Fresh Pizzerii u Žáby vyložit z kárky jedenáct šicích strojů - nohy pro stoly naší nové předzahrádky. Stroje jsem vyložil, zavírám dveře a blíží se ke mně dvojice strážníků Městské policie. "Dobrý večer, pane Vrabeli," zdraví mě a já odpovídám. Ptám se, co pro ně můžu udělat. "My jsme vám přišli doručit dopis," zní odpověď strážníka. Jsem docela udivený: "V jednu ráno? A jak jste přišli na to, že mě právě teď zastihnete před domem?" Strážník kývne hlavou směrem ke Krajinské ulici a tak trochu s pocitem studu povídá: "Kamery." Druhým dechem dodává: "Dělají z nás kašpary, ale co můžeme dělat."

 

V dopise se jednoduše píše asi toto: Sice jsme vám ukradli předzahrádku, ale budeme dělat, že nevíme, komu jsme předzahrádku vlastně ukradli. Nyní musíte vy NEZPOCHYBNITELNĚ doložit dokumenty, že jde o váš majetek, ale vlastně nám bude stačit i vaše čestní prohlášení. Pokud neprokážete, že jsme majektek ukradli vám ve lhůtě 30 dnů, půjdeme se udat k soudu.

 

A já se těším, až půjde paní Hrušková udat k soudu radu města, sebe a svého kolegu, notáře, čtyři městské strážníky a čtyři policisty z organizovaného zločinu :-)

 

Ladislav Vrabel