MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Monday, Sep 16th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Město se opět snaží soudně vyklidit Pizzerii u Žáby

Vážení přátelé, jak jsem Vám již psal, právě jsem skončil se sezónní prací a vrátil se k povinnostem v Českých Budějovicích. Koupil ojetý vůz, protože předchozí dosloužil, zřídil parkovací kartu, abych nemusel neustále platit pokuty za zastavení před pizzerií při zásobování či jiných vyřizování v daném místě a nechal vystavit nové přístupy do datových schránek. Mimojiné i do datové schránky společnosti Fresh CZ, kterážto jako žalovaná ze strany Statutárního Města vyhrála na začátku léta dvouletý soudní spor o vyklizení z prostor Fresh Pizzerie u Žáby. Statutární Město dostalo nařízeno zaplatit soudní výlohy a my čekali, že je spor vyřešen. Přes léto byla (a stále je) předzahrádka Fresh Pizzerie u Žáby oblíbeným místem místních... Jak jinak bychom také mohli platit do naší společné pokladny 180 000,- poplatek za užívání chodníku? Nyní rekonstruujeme vnitřní prostory pizzerie, připravujeme nové menu, pořádáme středeční jazzové večery se živou hudbou a těšíme se na zimní, předvánoční sezónu. Moje přítelkyně připravuje skvělé vánoční, valentýnské a velikonoční výzdoby. Přijďte se podívat :-)

Jaké pro mě dnes bylo překvapení, když jsem otevřel po delší době datovou schránku?
Když jsem otevřel datovou schránku společnosti Fresh CZ s.r.o., zjistli jsem prvním dopisem, že na společnost Fresh CZ s.r.o. podalo Statutární město České Budějovice žalobu na vyklizení nemovitosti. Tato byla doručena 29.7. 2011. Následně soudce rozhodl o tom, že máme lhůtu třiceti dnů na podání vyjádření, jinak bude mít soud za to, že s návrhem žaloby souhlasíme. Opravdu se mi udělalo nevolno, když jsem si spočítal třicet dnů k doručené žalobě. V případě prohraného soudu souhlasem díky nepodání vyjádření v třicetidenní lhůtě bychom totiž neměli ani jak argumentovat u Krajského odvolacího soudu. Naštěstí jsem se jen přehlédl. Výzva k vyjádření nám byla doručena až 12.8. 2011, takže se proti žalobě podepsané primátorem Mgr. Jurajem Thomou ještě stihneme vyjádřit ve lhůtě soudem určené.
Vítejte tedy u druhého dílu online seriálu v příměm přenosu "LIKVIDACE FRESH PIZZERIE U ŽÁBY SVÝM SOUSEDEM". Tentokrát za pomoci primátora města Mgr. Juraje Thomy, Občana pro Budějovice.
Ladislav Vrábel