MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Monday, Sep 16th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Budějovice pro a proti islámu

V sobotu 14. proběhla na náměstí demonstrace skupiny Islám v České republice nechceme. Zároveň probíhala i "antidemonstrace" kousek opodál. Svůj nesouhlas s antiislámskou demonstrací dal dopředu najevo na webu politického hnutí HOPB náměstek primátora Moravec (HOPB).

Naopak souhlas s demonstrací přišla demonstrovat osobně zastupitelka a předsedkyně kontrolního výboru ZM Eva Hajerová (nezávislá, dříve předsedkyně sdružení CB v ČSSD) nebo třeba místopředsedkyně strany Suverenita, bývalá budějovická zastupitelka Marie Paukejová (Suverenita).

FOTO: Zastupitelka Eva Hajerová - jediný člen zastupitelstva města, který přišel podpořit demonstraci.

 

 

 

FOTO: předsedkyně Suverenity Jana Volfolfová (Praha) a místopředsedkyně Marie Paukejová (České Budějovice).

Na demonstraci proti islámu se objevil tento mladý muž:

 

Pokouší se založit politickou stranu. Její aktivitou má být řešení problému s islamizací. Problém chce řešit dialogem. Jakým způsobem chce vést dialog s problematickými následovníky Mohameda a jakým způsobem chce vést dialog na téma problematických částí islámské doktríny, když snahy o pozměnění "dokonalého" islámu, jeho urážky, či jen recese na téma "vynálezce" islámu Mohameda bývají i v Evropě trestány samopaly, noži či výbušninami, jsem se nedozvěděl.

Antidemonstrace

Na antidemonstraci se objevili především politici Svatomír Mlčoch (čestný člen Strany zelených) a Ivo Vlasatý (Česká pirátská strana). Antidemonstrace byla převážně složena z prohlášení o tom, že v České republice je místa dost pro všechny a že problémy se nedají řešit paušalizováním. I přes můj respekt k panu Mlčochovi mi připadala prohlášení obsahově prázdná, spíše se týkající obecných pravidel, než by se zabývala problémem islamizace Evropy. Antidemonstrace byla nevýznamná, v jejím finále se zde nacházelo třicet pět lidí, z čehož polovina byli organizátoři a jejich přátelé a druhá polovina byli novináři, bloggeři a ultra levičácká mládež, proto ji ani nebudu komentovat dále.

 

FOTO: Jedno z hesel, týkající se ... Antiislámu? Xenofobie? Islámu? Asi chtějí lidem ze sousední demonstrace říct: "Bojíte se islámských teroristů? Stejně nikam neutečete." Jinak si toto hluboké heslo neumím vysvětlit.

 

FOTO: Antidemonstrace s mladistvým nábojem plným energie a skvělých řešení. Řešením všech problémů, s islamizací Evropy spojených, je KULTURNÍ DIALOG. Konečně někdo objevil účinnou strategii obrany před terorismem.

 

FOTO: paní vpravo se směje svým kolegům křičím závěrečné heslo o tom, že je tady místo i pro muslimy, i křesťany i ateisty. Později se někdo muže uprostřed zeptal, proč nevpomněli židy. Řekl, že na židy nezbylo místo v jejich rýmu. Pak ale heslo předělal a pozval na svět i židy.

 

 

FOTO: Hesla antidemonstrantů. Zajímavé, jak i tyto hesla hlásají to samé, jako hesla příznivců IVČRN - jen tady nejsou problémem islámští fanatici, ale docent přirodovědecké fakulty a řešením není změna legislativy (zákona o církvích, apod) jako u IVČRN, nýbrž dialog.

FOTO: typičtí příznivci IVČRN: