MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Svatá trojice Mlčoch, Thoma, Bouzek

      Vážení přátelé,

      všichni známe JUDr. Ing. Bouzka z plakátů, novin a billboardů. Pan doktor Bouzek je velice inteligentní mladý muž. Trojici Mlčoch, Thoma Bouzek osobně dávám velké naděje. JUDr. Mlčoch, lídr Strany otevřené společnosti a Zelených zakládal ministerstvo životního prostředí a jako zastupitel byl vyhlášen Deníkem jako ten, který nejvíce diskutoval v tomto posledním volebním období při jednáních zastupitelstva města. Obecně řečeno, jakožto opoziční zastupitel dělal dobře svou práci. Je to člověk krapet starší, než Thoma a Bouzek, ale naprosto čistý a nezkorumpovaný. Bydlí v řadové zástavbě v Suchém Vrbném s manželkou, děti už má dospělé, pokud vím. 

JUDr. Svatomír Mlčoch

 

     Bývalého primátora Thomu snad ani představovat nemusím. Je to ten, který se postavil zkorumpovaným kolegům, místním mafiánským praktikám a ten, který chce být dobrým primátorem. Ten, který se rozhodl postavit se gaunerům a vyvést Město z velmi složité politické i ekonomické situace. Politicky velmi zkušený a v tuhle chvíli naše skutečná Jihočeská naděje.

Thoma poté, co mu Martin Kuba odvoláním z primátorské funkce ukazuje, co je "rodina".

 

     A konečně se dostávám k tomu, proč jsem chtěl napsat tento článek. Doktor Bouzek má smysl pro humor. Je mladý, úspěšný, vzdělaný a stojí si za svým názorem. Jeho vtip bych Vám chtěl ukázat touto fotkou automobilu jeho kolegy z TOP 09 Kořínka.

 

     Tito tři pánové by měli nahradit tuto svatou trojici:

 

     Proč? Černé duše, granty z EU, likvidace podnikatelů.... Vzpomínejte.

 

     Váš Ladislav Vrábel