MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Tajemník se zase předvedl

     Vážení přátelé,

     tajemník magistrátu nám zase předvedl, že je ve formě. Zdá se, že mu po létě, kdy jsem řešil rozchod a rozvod se ženou a nezajímal se příliš o dění okolo něj, pěkně otrnulo. 

     Dnes za mnou přišly dvě z bývalých zaměstnankyň. Velmi rozrušené. Nejen, že jeden z mých přátel, o kterých Zdeněk "mluvil" už přes půl roku nemůže získat povolení ke změně užívání a druhý, o kterém Zdeněk "mluvil" si mi ztěžuje, že má pocit, že jeho kontroly z úřadů a policie nejsou "samy sebou", ale už přišli na řadu i zaměstnanci pizzerie. 

     Zdeněk přišel v neděli do jednoho místního baru. U baru byly dvě z bývalých zaměstnankyň Fresh Pizzerie u Žáby. Zdeněk se jich zeptal, proč tak rychle odešly z Gin baru. Holky, které byly v Gin baru jen pro cigarety ovšem Zdeňkovu paranoiu nesdílely, tudíž nepochopily. Obě pracují v Potrefené huse, což informovaný Zdeněk samozřejmě věděl. Jedné z nich začal vyprávět, že ta Potrefená husa je v pořádku, ale prý "pan majitel má nějaké problémy s nájmem".... Tahle slečna je ale víceméně neohrožená, takže Zdeňkovi vysvětlila, že si s ním moc nechce povídat a že je jen zaměstnankyně a tyhle věci jí nezajímají. Po asi deseti minutách Zdeněk pochopil, že tam žádná moudra nezíská, tak zkusil druhou kamarádku.

      Nejdříve začal v dobrém. Prý, že dobře udělala, že z Freshe odešla "včas". Vrabela prý už má zpracovaného, ten už skončil a bude muset odejít. Také soused shora, tedy advokát, o kterém jste se mohli dočíst v protokolech ze soudu, prý "skončil". V jeho bytě kdysi tahle slečna bydlela. Následně Zdeněk mluvil o tom, jak tuhle slečnu potkal kousek od jejího domu, ale prý jen jel náhodou kolem. Prý jel autem a nejel 160 km/hod. (Odbor přestupků právě řeší mé údajné překročení rychlosti - 160 km/hod). Zdeněk je prostě informovaný o všem a všude má známé, jak řekl. Tahle vyrovnaná servírka, s hotelovou školou a se zkušenostmi z restauračního provozu ovšem nevydržela. Co že to nevydržela? Zdeněk s ní začal mluvit o její škole. Jak se Zdeněk dověděl o tom, že tahle slečna nedávno začala studovat vysokou školu? Při práci? A proč jí vlastně řekl, že kdyby chtěl, že ze dne na den studium skončí? A proč se jí přátelsky snažil říct, že nikdy nepoužil její jméno, když její jméno použil u soudu? Ani se nedivím, že to psychicky nevydržela a odešla. Je to smutné, že tenhle člověk řídí magistrát. 

     Ladislav Vrabel