MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Sunday, Sep 08th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Zrušení nočních linek MHD - pokrok nezastavíš

Vážení přátelé, to se zase naši radní jednou předvedli. Myslím, že zrušením nočních linek se trefili do černého. Nebudu chodit okolo horké kaše a dám Vám nahlédnout do některých diskuzí. Za čtyři miliony ročně si radní podřezali větev. Opravdu politicky hloupé.

Zuzana Roušalová
mě se chce brečet!
Včera v 23:07 · Nahlásit
Tom van Boou
Tom van Boou
Sou to sracky.Akorat chtej lidem uskodit.Myslim si ze uz asi nema cenu to resit pac radnice si vzdycky prosadi svoje ;-)
Včera v 23:07 · Nahlásit
Jsme proti zrušení nočních linek v ČB!!!
Jsme proti zrušení nočních linek v ČB!!!
Vy to snad chcete vzdát ;) ?
Včera v 23:09 · Nahlásit
Busy jsou možná prázdný,ale ve všední dny! Tak je vy dementi nechte jezdit aspoň o víkendech! 
Vandalové ničí zařízení škol, zavíráte snad školy?!!!
Včera v 23:09 · Nahlásit
Myslis ze nas jako nekdo poslechne jo xD Lidi si reknou ze nocni linky budou jezdit dal a my je poslechnem...To zrovna odpovi radnice;-)Verim tomu ze to zrusi a nikoho se na nic ptat nebudou.
Včera v 23:10 · Nahlásit
jako..ty voe fakt nenormos..ani bych se nedivila az se zacne pres noc ztracet vice lidi.a. bude vic znasilneni atd... !! :// grrr...
Včera v 23:11 · Nahlásit
lidi co to píšou nejezdí noční linkou nejsou odkázání...mají své limuzíny
tak se jim to ruší
Včera v 23:11 · Nahlásit
áááááááá:D:D:D:prej nadstandartní služba:D:D:Dto snad neni pravda
Včera v 23:11 · Nahlásit
to abychom si vybírali akce, ze kterých nebude problém se dostat dom, takže to vidím na akce konané doma :( :)
Včera v 23:13 · Nahlásit
no jestli si myslí, že si pomůžou, když vandaly neodvezou busem, ale nechají je běhat po městě..tak jim to přejme..ale nakonec to stejně zaplatíme my..přijde mi to jako boj s větrnými mlýny, nemáme šanci, ale ROZRUCH uděláme.
Včera v 23:13 · Nahlásit
hold si holky musite poridit pásy cudnosti no, neda se svitit xD
Včera v 23:14 · Nahlásit
Ještě loni se zastupitelé z vládnou strany nestyděli nabídnout 560 milionů korun za pozemky mezi vltavou a májem z nichž by využili sotva třetinu (což neprošlo o jediný!!!!! hlas) a teď chtějí omezit služby pro občany? Nebo co takhle prodej mariánských kasáren? Prodali je ČBPS za 20 milionů, teď je konkursní správce bude dražit za 70! Sebranka je to!
Včera v 23:14 · Nahlásit
to sou takový kreténi!!! se poserou až tady budou řešit samý přepadávání! chci vidět jak najednou všichni budou jezdit taxíkama, to rači pudou pěšky!..
Včera v 23:14 · Nahlásit
ý
vsechno to je otom to dobre odkoupit a prodat .. a uz nemusis nikdy nic delat
Včera v 23:15 · Nahlásit
Doteď sem to bral relativně s klidem, ale tahle snůška žvástů mě z něj definitivně vytrhla! Co si ty hovada myslí, že jim lidi nalítnou na každou lež?
Včera v 23:15 · Nahlásit
Jedine demonstrace s poradnym bordelem a bez jizdenek!!!!!!!! Nocni linku vyuzivam velmi casto a s nejakym bordelem jsem se tam nesetkal..... Par nachcanek tam urcite jelo ( vcetne me!!!) , ale ty maximalne usnuli a jeli az na konecnou...:) Vicemene, budem chodit tedy pesky a kdyz jsme ti vandalove, tak to holt odnesou znacky, odpadkove kose a nove fasady!!!!!!! Takze budeme tam, kde jsme byli.... SMRT RADNICI!!!!!! Jsem si krasne ulevil...:)
Včera v 23:18 · Nahlásit
Tak jsme šťastný Miško co? Já osobně jsem posraná jít po máji ze zastávky domu, tak můžu bejt posraná celou cestu z města... Hovada to jsou! 
Oni a řešit přepadávání?? :D Byl jsem přepadená na Máji v 6 hodin večer! policie (která mimochodem sídlí též na máji) přijela za 45 minut se slovy ´´ my máme svázané ruce´´ :D Takže místo peněz na lístky kupujeme pepřák ?
Včera v 23:20 · Nahlásit
I kdyby nahodou byla nadstandartní, je pro lidi, ne pro zadnou vybranou spolecnost (na projizdku po Vltave nebude mit kazdej). Tom: asi tak nejak, zamestnanci DP to uz berou jako hotovou vec a asi vi proc...
Včera v 23:20 · Nahlásit
Pravda je, že policii nebo někoho něco demolovat jsem nevidel, ale přiznejme si, ty autobusy zrovna plný nejsou
Včera v 23:21 · Nahlásit
Sice jsem nočním autobusem jel snad jen 2x, ale demonstrovat bych klidně šel, protože než jít pěšky z města je rozhodně lepší a hlavně bezpečnější jet tim busem. Naše město má rozpočet 1,3 miliardy a nemá 3 miliony? To je výsměch!!!!
Včera v 23:21 · Nahlásit
no pěšky, když člověk moc neví kudy a ma to treba pres skoro cely Budejce no nevim..a taxík ? studenti jsou rádi ze maj na rohlíky s paštikou :D:D a když chodime nekam neznamena ze mame mraky penez .. oni prachy nejdriv rozhazi za kraviny a ted jim chybí.. a nezajima je to.. ja bejt na jejich miste tak me taky naky ostatni lidi, co žijou asi nezajímaj.. prala bych si tam drepet mlit pantem a zvedat ruku :)
Včera v 23:23 · Nahlásit
Nemaj na to prachy? Co to je za ptákovinu!
Včera v 23:27 · Nahlásit
hm... jak to tak vidím, budu nucena projít seznam známých, co bydlí nějblíže centru, a vždy se k nim na potřebnou noc nastěhovat na chodbu xD -___-" ...
Včera v 23:31 · Nahlásit
Mno nemaj, když schválili rozpočet s velkým růstem, ačkoliv už tehdy bylo jasný, že bude krize - chybí jim 90 mega. Holt skvělí hospodáři. Všechno prodat pod cenou, veřejný zakázky rozdat kámošům a pak nejni na věci, který jsou potřebný. :-(
Včera v 23:32 · Nahlásit
byla sem kalit a za noční linku sem byla fakt vděčná-ono když člověk sotva leze tak se mu ten bus hodí:-DDD a bylo celkem plno takže... a nikdo nic nedemoloval-všichni spokojeně a v klidu seděli nebo dřímaly:-DD tak
Včera v 23:33 · Nahlásit
 
tjn, zase budou tvdrit, ze investovat do mikrobusu jen na nocni linky neni ekonomicky, vzdycky si vymluvu najdou...nejhorsi na tom je to, ze oni vhodny vozy na noční linky měli, ale prostě je prodali...
Včera v 23:43 · Nahlásit

 
Jo Pokrok nezastavis! Ironie je krasna!
Před 22 hodinami · Nahlásit
prostě voli! Tak ať nechají aspoň páteční a víkendový spoje a lístek třeba za dvacku, když s tím mají takový výdaje, pořád lepší než přes celý město taxíkem!
Před 21 hodinami · Nahlásit
Když nám tu stavěli Temelín, tak slibovali trolejbusy zadarmo a elektřinu nejlevnější v ČR. Je to furt stejný... jen se tomu teď neříká komunismus. Ale lžou stejně. Jsem pro hodinovou blokaci centra města rozbouřeným davem nespokojených občanů v pondělí až pánové radní půjdou z práce. A že nás není málo :-)
Před 15 hodinami · Nahlásit
Jasně já sem taky pro blokádu radnice, a klidně bych jim zablokoval i auta aby museli jet busem....
Před 14 hodinami · Nahlásit
Bude stačit, když přestanete volit ODS. Protože má v ČB nadpoloviční většinu, může si odstouhlasit absolutně všechno, což taky dělá.
Před 14 hodinami · Nahlásit
No tak ted proste budou vsichni zvracet a demolovat casne ranní spoje .... Proste parada :)
Před 12 hodinami · Nahlásit
Navrhuju v pripade zruseni nocnich linek udelat na namesti pred radnici demonstraci treba to malinko pomuze.Ale jestli je zrusi tak sme vsichni vime kde!!Jako nocni linky vyuzivam da se rict stejne jako linky denni.Proste neumim si Budejovice predstavit bez nocnich autobusu.
Před 9 hodinami · Nahlásit
A uz ubec nechapu jak muze dopravni podnik tvrdit ze nema penize kdyz ty jizdenky sou drazsi a drazsi.Dyt jenom na jizdnem musi DPMCB vyvaret rocne sileny prachy.....
Před 7 hodinami · Nahlásit
a jeste ve 3 rano dostanete pokutu od revizora fak vtipny zakonceni vecera
Před 6 hodinami · Nahlásit
To jo, si v nočním buse clovek kolikrat ani nesedne..blbost
Před 3 hodinami · Nahlásit
tak hlavně že jsou peníze na darovací smlouvy na poplatky
 

 

 

já bych je všechny vysadila na konečnou někde na Vltavě, Šumavě...nebo tak řekla není linka zrušili jste ji a šlapej na druhej konec města.......a vzala bych jim peňěženky aby neměli na taxika, občas na ne za rohem nějaký ulice bafla, jako že sranda...... a pah bych viděla jak ruší noční linky....Aď koupí mikrobusy na noční linky,když si myslí že jsou poloprázdné a ty v noci budo plné......nemusí být dlouhej trolejbus, nebo autobus.... i malej mikrobus by potěšil :-)) já jezdím autem, ale zrušení nočních linek mě pěkně vytáčí....někdy si chci i trochu užít....nebo chtěj s policiíí chytit víc napilej řidičů a dostat nějaké ty prachy do kapsy za odměnu chycených napilých...nebo budou riskovat, že si lidi sednou z mejdanu do auta s alkohlem a budou??zabíjet?? na silnici....
je to fakt k pláči
 
 
Včera v 23:36 · Nahlásit
 
Já to vemu za jiný konec. Před cca 7 lety jsem se sem přestěhovala z Brna a trošku jsem postrádala tzv. rozjezdy. Pravda uznávám, že Brno je větší město, ale nevidím důvod proč by obdobný systém nemohl fungovat i zde. Ony "rozjezdy" jsou totiž následující: každou celou hodinu od půlnoci do myslím pěti hodin ráno se na Hl.nádraží (největší dopravní uzel) shromáždí cca 20 autobusů a pak se všechny v určitou dobu rozjedou do téměř všech částí města. A nemyslím si, že by kdy někoho napadlo tento lety odzkoušený systém rušit.
 
Tak to prohlášení zase byly jen řeči před volbama ne? Už se blížíme k poslednímu roku volebního období a co z výše uvedeného dovedli k realizaci?
Jsem zvědavá na to jednání zastupitelstva za tři týdny.
Včera v 9:00
Problem hnutí je asi správná volba, poukazuji na příklad úspěšného projektu Mostečnané Mostu !!! Že by Budějovičáci Budějovicím ?
Včera v 14:17
njn, mesto hodne podporuje ekologii rusenim nocnich linek a vlastne i denni, bohuzel petice bejvaj v nasem state k nicemu, ale kdyby vedeli, ze kvuli tomu, ze zrusi nocni linky by treba nebyli znovu zvoleny, tk to by hned otocili a ty 4 miliony by se hned nekde nasli...
Včera v 21:36
necelých čtyř milionů korun??? a to je hodně když za rok vyhodíte desítky oknem???
nadstandartní služba ..no doprdele...a kolik těch nadtsandartních služeb využiješ ty denně??? a občani nemaj nárok ani na jednu... usměvné
ušetří ctyři vozi??? nice... kdo z vás ma kluci za dobrýho kamaráda nákýho typka co ma firmu zarizjici taxiky, ze ste jim to tak hezky zaridili co??
nechápu no...
Před 16 hodinami
 
to jsou kreténi!!!
st v 23:14 · Nahlásit
jsem zvědavá, jak se budu v noci přes celý město hrabošit z hospůdky domů :o(
st v 23:15 · Nahlásit
to si delaj prdel néé..???
st v 23:17 · Nahlásit
hrabosit z hospudky se nebudou,radni maji totiz nase prachy,penizky nas-chudych budejovicaku!:-(
udelali ve volbach podraz,vsetko podplatili,aby hodnej Zahradnik odtud vypad a moh tam jit Zimola a zacli si moc rychle hrabat u korytka az nakonec zjistili,ze mesto zacli zadluzovat skoro ak Zlin a jina mesta a tak musi usetrit nekde jinde,nez na sobe,preci to tam nebudou do mestkeho rozpoctu vracet,ne?nejsou blby!
takze zase na tom budou biti normalni obcani!:-(
st v 23:22 · Nahlásit
je to nesere, oni si vozí zadky v autech....!!
st v 23:24 · Nahlásit
nedelaj... a hlavne stim nikdo nic neudela.. a to je to nejhorsi....
st v 23:24 · Nahlásit
třeba se to zase změní, až se ukáže, že takhle to dělat nelze. :-/
st v 23:28 · Nahlásit
jsou to šulíni a buzíci!!!
st v 23:28 · Nahlásit
Jamajka : tady si nekdo plete radu mesta a krajskej urad!
st v 23:28 · Nahlásit
taky myslím, ale bohužel až skončí ta pitomá krize a to se taky můžeme uchodit k smrti!
st v 23:29 · Nahlásit
mazec :(
st v 23:29 · Nahlásit
prej kdo má na zábavu, bude mít i na taxíka
st v 23:29 · Nahlásit
jo ale hlavne ze budeme mit pristaviste pane Thomo. Jen tak dal!
st v 23:35 · Nahlásit
za taxíka dám 150kč a za bus 12! blbečci! S tím přístavištěm je to trefná poznámka!
st v 23:41 · Nahlásit
Hmmmm.. hlavně že se staví přístaviště, které je na dvě věci,ale asi je to důležitější, než MHD, která slouží všem lidem ve městě. Zkrátka je to tu jako v Kocourkově. Co si mám myslet o krátkozraké větě, že kdo má na zábavu, má i na taxíka? Asi v tom bude zainteresovaná taxikářská lobby, jinak to nevidím a naši radní se asi totálně už zbláznili,nejvyšší čas na jejich výměnu.
st v 23:43 · Nahlásit
Hlavne ze Budejce jsou jednim z nejnebezpecnejsich mest v CR, ae oni zrusi nocni linky at vsichni chodi pesky.. Reci o Kocourkove jsou vice nez trefny.
st v 23:52 · Nahlásit
komentář k přístavišti: Super budeme jezdit na Máj lodí!
st v 23:54 · Nahlásit
Bo vožralí v autě...aby se policajti v noci nenudili...a na záchytce bude plno...
Včera v 0:04 · Nahlásit
á
Zuzana: :D:D
Včera v 0:04 · Nahlásit
Mohli by zrusit rovnou celou mestskou hromadnou dopravu kdyz chteji tak setrit...je videt, ze o tom rozhoduji lidi, co maji vlastni ridice. Kdyby ty lidi meli jit treba od nadrazi na Maj pesky tak by si to zruseni hodne rychle rozmysleli...at jdou do prdele se setrenim...hlavne ze mame na parniky.Fuj to je hnus co se tady deje.
Včera v 0:10 · Nahlásit
no, radsi zrusime nocni linky...taxikari si vydelaj, nebudou si tolik narikat na krizi a 12 lidi, ktery prijdou o praci, to je malo...a ekologie, ty vyfukovy plyny v noci nikomu stejně nevadi...ne fakt, tohle neni normalni...oni ani nemaji zajem o nejakej kompromis, to by nad tim totiz museli premejslet a to bysme po nich chtěli moc, pro ne je to nejjednodussi zrusit a tak usetrit na dalsi blbosti, ktery si vymysli...na Máj lodí :-), ale asi ne s dotovanou jízdenkou...
Včera v 0:11 · Nahlásit
Chce to zjistit, j kdo bude hlasovat a pak jít k volbám a voly nevolit... Protože šetřit na MHD a zároveň budovat plavební trasu Budějovice-Hluboká může jen naprostý pitomec, nebo někdo skrz naskrz zkorumpovanej...
Včera v 0:20 · Nahlásit
kéž by si tak Ti voli nahoře tuhle naší rozhořčenou diskuzi přečetli!Třeba by se nad tím trochu zamysleli
Včera v 0:51 · Nahlásit
bojkot MHD, vyjeďme konečně do města všichni autem!
Včera v 1:42 · Nahlásit
ježiš, to zas bude u Živitelky zácpa :o)
Včera v 2:08 · Nahlásit
jestli to zruší ta kjsou to pěkný kreténi
Včera v 8:15 · Nahlásit
už vidím jak člověk po 16h běhání v práci jde ještě v noci pěšourem domů... Měli by se ti nahoře zamyslet, i když to půjde asi těžko když oni si "v práci" sedí a pak si zase své zadečky vezou domů autem. A to zrušení opravdu nemohlo přijít v lepší čas než v zimě.
Včera v 8:39 · Nahlásit
tak kdyz to jsou kokoti a prachy cpou do jinych veci tak hold my budem trpet mno
Včera v 9:07 · Nahlásit
š
Od tý doby co jsem se odstěhoval z Budějc, jsem se pokaždý při návratu aspoň jednou svez a všude vyprávěl, jak Budějky pokročily, hm...teď už zbejvá jen aby se prodal Budvar, hokejisti zase spadli do první ligy, fotbalisti do druhý a sme v p.deli, mno snad si priste lidi rozmysli volit si jako zastupitele CSSD;-)
Včera v 10:11 · Nahlásit
Tak me napadlo, kdyz omezi sluzby, tak by meli taky zlevnit kupony, ne?
Včera v 10:17 · Nahlásit
hh, kdyz zlevni, o to vic by museli tech spoju skrtnout, holt si priste volte jiny zastupitele;-) aspon aby umeli porovnat dulezitost lodni vs. autobusova doprava v dnesni dobe;-)
Včera v 10:20 · Nahlásit
konečně taxíkáři po dlouhém lobování zvítězili , to by bylo aby si za spolupráce Rady našeho města i v období krize nevidělali !!! musí totiž začít šetřit na taxilodě,aby pak mohli začít taxikařit i na vodě a vozit pány radní.... proč se třeba napřed nezkusilo tu noční MHD zdražit ???
Včera v 16:22 · Nahlásit
Mě se chce plakat. To je opravdu velice ekonomický, ekologický a inteligentní tah. To e k neuvěření. A já si najivně myslela že budějky jsou v pohodě:-(
Včera v 17:24 · Nahlásit
Budějky jsou vyloženě IN :) Napřed projekt Budějovice bez aut, teď Budějovice bez noční MHD a to všechno pramení z jednoho: radnice bez mozku! Sorry vážená radnice, ale chtít zrušit něco, co je naprostý standard - to může vymyslet jen tupec. Nechcete náhodou zrušit i chodníky??? Sami je nepoužíváte, tak pryč s nimi ....
Včera v 17:56 · Nahlásit
Jak likvidovat MOLOCHA DP České Budějovice..
Ignorance, pokud je to možno, a občanskou neposlušností "de lego".
Včera v 18:21 · Nahlásit
jasně budeme mít parníčky pro vyšší 3% co na to budou mít,radní si budou jezdit novými vozítky z ušetřených peněz a zbytek bude chodit pěšky...mno a nebo zdraží jízdenky a budem dražší než Praha...jupíííí!
Před 23 hodinami · Nahlásit
Jo Pokrok nezastavis! Ironie je krasna!
Před 23 hodinami · Nahlásit
no prostě nic rušit nebudou a hotovo :D
st v 15:41 · Nahlásit
"Když přibude přepadení, zavede se zákaz vycházení!" - stupidita největší :/
st v 15:41 · Nahlásit
Hustě.. a však co jsme se dozvěděli na konci? "Lidi prskejte si co chcete, my ty noční linky stejně zrušíme" !!!
st v 15:44 · Nahlásit
sou to proste kokoti
st v 15:47 · Nahlásit
proboha,já nemám slov!
st v 15:53 · Nahlásit
to mysli fakt vazne???
st v 15:53 · Nahlásit
přečetla jsem si článek a jsem opravdu naštvaná,č. 3 jezdí každých deset minut a i tak je to poměrně nedustojné cestování, když si tam lidi šlapou po hlavách, to nám krásně "zeštíhlí" a v noci si šlapej pěšky? Je tady víc nebezpečno než v Praze... To mi teda pěkně vaří krev.

Ať si to páni radní zkusí, 
když si pr... v autě vozí!
st v 15:55 · Nahlásit
až někde znásilní nějakou holku v noci po cestě domů, tak se budou blbě divit :((
st v 15:55 · Nahlásit
Ano žijeme přeci v demokracii :)
st v 15:56 · Nahlásit
bomba, koho by taky zajímal názor obyčejných lidí, co noční linky využívaj, že? Ty zezhora maj auta na vození prdelí, tak proč by je zajímaly ňáký busy!
st v 15:57 · Nahlásit
noc je jako 4ewr
st v 15:58 · Nahlásit
ono se jim to vymstí...my jsme přeci příští i současný voliči....:D...nebo ne?....
st v 15:58 · Nahlásit
No tak mám návrh.. každý radní bude mít u sebe telefon a my, noční cestující, si je budeme objednávat a oni nás budou vozit domu.. v takovém autě jako mají všichni dohromady jsem možná ještě nikdy neseděla :)) no a je to.. :)
st v 15:59 · Nahlásit
Je to přesně tak jak jsem předpokládal. Zruší noční linky a vy obyčejní lidé se klidně poserte. Choďte pěšky a nebo nechoďte ven vůbec!!! Klasický přístup. Ale co naděláme.
st v 16:06 · Nahlásit
mno tak to je skvělý, ale třeba se to při 1. změně jř v březnu zase změní, a vrátí, mno podle toho jak na to budou lidi reagovat..
st v 16:08 · Nahlásit
takže vše bylo zbytečné,jak jinak,že? jsou hodl důležitější věci,jakožto plavat si to po proudu do prahy....
st v 16:12 · Nahlásit
no parada....ted budu muset prez cely mesto chodit pesky z prace....nechapu debilitu urcitych lidi....
st v 16:13 · Nahlásit
už vidim jak je poslední narvanej k prasknutí a na sadech se už lidi nevejdou dovnitř.. fajn už se moc těšim
st v 16:27 · Nahlásit
volove to jsou.na neco penize jsou a na neco nejsou,hlavne ze budou setrit na MHD.:((
st v 16:33 · Nahlásit
hlavně že bude splavná vltava pro výletníky..:)nebo že bude kluziště na náměstí..:)
st v 16:39 · Nahlásit
Já nemám slov! Cpát peníze do blbostí, to jim jde vždycky, ale udělat něco pro občany svýho města, tak to už je asi nadlidskej úkol... To můžou rovnou zrušit celou MHD, když na ní chtěj ušetřit, jelita!!! Jsem zvědavá, jak moc to zúží. Za chvíli bude jezdit jeden bus za hodinu, nejlíp za dvě, aby to nebylo tak drahý! Tohle dokáže člověka akorát tak nasrat!!
st v 16:42 · Nahlásit
Naprosto slouhlasím Kreteni..hlavně že dělají nějaký hovna pro lodě u dlouhého mostu!!!Do toho můžou cpát..jsem zvědavá jak dlouho to vydrží až se zvedne přepadavání když budou chodit lidi teda pěšky...!!
st v 16:45 · Nahlásit
což splavnost vltavy je celkem normální věc,ale že u budvaru vyfrézujou tak kilák(ne-li víc) silnice daj novou a další rok jí odsaď vyfrézujou znova a daj zase novou to je na hlavu postavený-na tom měli šetřit né na městskejch.
Ale ono jim to dojde až holt víc lidí bude jezdit autem a město bude totálně zasekaný to pak bude to pravý zvrůšo
st v 17:12 · Nahlásit
to by me zajimalo co ty lidi budou obdivovat na tej rece :D kolem dokola neni vubec nic k videni, jestli se chce nekdo kochat Baumaxem a Tescem tek je pekne blbej :D myslim ze by meli vrazet penize spis do neceho uzitecnejsiho... zrusil bych kluziste na namku a zase neco usetri. zrusil bych nektery denni linky (5) a trosku omezil... no kazdopadne budu pekne nasranej jestli budu muset po svych v noci :D na tago z vysoka s...
st v 17:34 · Nahlásit
Ja si myslim ze je hovadina rusit neco co se v hojne mire dosti vyuziva.A nechapu nedovedu si predstavit jak budu z mesta az na maj chodit ozralej pesky xD Holt takovej je stat a doba.
st v 17:40 · Nahlásit
Pokud vim, tak to kluziště dotuje ČEZ, tam by se asi neušetřilo..
st v 17:49 · Nahlásit
hruza, to se zblaznili nebo co
st v 18:08 · Nahlásit
já nechápu, proč tedy ty linky nezpoplatní, já bych dal radši třeba 12kč navíc, než jít v noci pěšky z města. Myslím, že takhle uvažuje každý rozumný člověk
st v 18:08 · Nahlásit
Lidi, kteří o tomto rozhodují si vozí zadky v kde jakých kočárech, ale v MHD to jistě nebude. Protože tohle mi selskej rozum fakt nebere.
st v 18:12 · Nahlásit
a o kolik stoupne nalitých řidičů za volantem, to už jim nedojde... kdyby ty noční nechali alespoň st, pá a so... nebo jezdili 3x za večer. Klidně ať se za ty noční busy platí příplatek, když jim člověk chce jet, pořád lepší než předražený taxík, na který každý nemá finance.
st v 18:23 · Nahlásit
nočni limka je dobra vec když nekdo maka do rana pak je rad že se sveze to nočni linkou domu z prace
st v 18:24 · Nahlásit
a tedy nevím jak vy, ale já se nemůžu zbavit dojmu, že taxikáři z toho musí být nadšeni, asi i jejich lobby má poměrně dlouhé prsty.
st v 18:25 · Nahlásit
Jestli chtějí šetřit, tak by mohli radní po večerech zadarmo rozvážet taxíkama...
st v 21:36 · Nahlásit
demonstrace.....?
Včera v 0:20 · Nahlásit
Nejlepší je, jak se pořád všichni vesele vymlouvají na krizi. Je krize, musí se šetřit. To je pěkná blbost! Ta zas**** krize nepřišla ze dne na den, tak už mohli sakra začít šetřit dřív a postupně a ne teď najednou a rovnou rušením, asi tam nahoře někdo zaspal a chce to hned napravit. Je jim fuk co si myslí ti, kterých se to týká a jo, klidně bych si před radnici zanadávat zašla:-D
Včera v 10:29 · Nahlásit
Vykašlete se se na vodní cestu CB-Hluboká,prodejte nějaký nepotřebný nemovitosti,snižte si platy a na linky bude dost!!!a možná zbyde i na obchvat kolem CB,které jsou denodeně totálne neprůjezdný!!!!a letiště taky nepotřebujem!!!je krize a lidi nemaji peníze,aby někam lítaly "pane Primátore".My obyčejní lidé a studenti nemáme na to jezdit po nocích taxíky!!!a vožralý taky jezdit nemůžeme,jako někteří že?!
Včera v 12:03 · Nahlásit
si porad stezujou ze nemaj penize,ale my jim snad za listky davame malo?a jeste z tech pokut docela vyrejzujou...!
 
 
 
 
Váš Ladislav Vrabel