MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

ŘEŘÁBEK USPĚL U SOUDU

      Vážení přátelé,

 

     Město, ač k tomu bylo vyzváno, ve stanovené lhůtě nepředložilo soudu žádné podklady. Asi všichni víme, kdo za touto úmyslnou chybou stojí. Řeřábkův kamarád a kolega, který jej na magistrát dostal - bývalý primátor Tetter. Doufám, že peníze, které bude muset město platit za právní služby v případě prohraného soudu, možná i odškodné panu Řeřábkovi, zaplatí pan Tetter ze svého. Bylo by smutné, kdybychom to za nerozlučnou dvojku opět zaplatili my všichni společně. Myslím, že případ záměrně prohraného soudu by mohla řešit policie jako úmyslné poškozování města a porušení povinností primátora. Z mého pohledu se jedná o evidentní tunel do městské pokladny. 

 

     V případě, že pan Řeřábek vyhrál soud s městem, jsem nucen pokračovat v řízeních o stěračích. Už v tuhle chvíli mě právní služby  stály dvacet jeden tisíc, oprava automobilu šest tisíc, o ostatních nákladech nemluvě. Výsledek žádný. Vzpomínáte si ještě, že se jednou pan Řeřábek rozhodl, že mi odebere podnik a nechá jej dát někomu jinému? Mě a mou kolegyni tím přivedl do situace, kdy se musíme s městem soudit, protože jinak bychom byli nuceni roky vydělávat na splátky půjček, za které jsme pizzerii otevřeli. Bývalý tajemník Řeřábek tehdy vydíral ředitele Správy domů, lhal radním, sepisoval dokumenty, které porušují zákonné normy, atd. Potrestán ani vyšetřován ve věci nikdy nebyl.

 

     Ladislav Vrábel 

 

 

Řeřábek u soudu uspěl
České Budějovice - V kauze Zdeněk Řeřábek versus město České Budějovice už padl soudní výrok. Případ několik měsíců patří k nejsledovanějším v krajském městě. Řeřábek se v něm žalobou na magistrát brání proti svému odvolání z funkce tajemníka. Řeřábek s žalobou uspěl. Klíčový byl podle předsedkyně senátu Kamily Drábkové procesní postup města. Město totiž, ač k tomu bylo vyzváno, ve stanovené lhůtě nepředložilo soudu žádné podklady. V takovém případě platí předpoklad, že město uznává nárok uplatněný žalobou. Už když byl v létě minulého roku Řeřábek odvolán z postu tajemníka, upozornil, že s tím nesouhlasí a že podnikne právní kroky na svou obranu. Rozhodnutí soudu ale dosud nenabylo právní moci.
 
(win)