MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Friday, Sep 20th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Bývalý hejtman primátorem?

Tento text pochází z emailové komunikace od Vás. Jedná se pouze o část dopisu. Autor si přeje zůstat v anonymitě. Považujte jej, prosím, za názor čtenářů webu. Děkuji.

Ladislav Vrabel

....pan Zahradník asi primátorem nebude - dal si údajně podmínku a to za náměstka Thomu a to  mu odmítli...

Poznámka Ladislava Vrabela: každý asi zaslechl, jak to v ODS chodí, když se má zvolit primátor. Osobně mám nahrávku mého rozhovoru s tajemníkem magistrátu, kdy Zdeněk, na mojí otázku: "Jak se stal Thoma primátorem?" odpovídá: "To zaplatil můj spolužák, ale to není důležitý". Nevím, jestli jsem ta slova uvedl přesně, ale možná až budu mít někdy času trochu více, abych nahrávku někam do internetu vložil, uslyšíte to přesně.

V každém případě se povídalo, že by měl být promátorem Ing. Bc. Kábele. Pak se začalo povídat, že Ing. Kábele primátor nebude kvůli svým problémům s. Já osobně pana Kábeleho volit nebudu, protože jsem měl tu čest, s ním komunikovat. Myslím, že tuhle nahrávku někdo zveřejní. Pro dobro města. Internet je prostě budoucnost. Dozvíte se pravdu a mocným nepomůže ani zákon na ochranu zkorumpované osobnosti.

Dále se uvažovalo o bývalém hejtmanovi Zahradníkovi. Má dobré jméno mezi občany. Toho bych podpořil, chodí k nám pro pizzu :-) (samozřejmě nejen kvůli tomu :)), ale pan Zahradník si dal údajně podmínku. A jestli "na každém šprochu pravdy trochu", primátor Thoma, u skutečně mocných v ODS, na místech zlato - bronz, žebříčku oblíbených osobností, nestojí .

Zato doktor Kuba ano. Ten je oblíbený. Nejen že v podstatě řídí Kraj, v podstatě řídí město, teď ještě bude ovládat peníze z Evropské unie. Kolik tam asi bude?

Omlouvám se za výřečnost, tohle má být Vaše stránka. Příště už se to nestane.

Ladislav Vrabel