MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Friday, Sep 20th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Kauza stěrače - správní řízení 11.8. 2010

 

      Vážení přátelé,

     dnes proběhlo na magistrátu další jednání ve věci poškození stěračů. Dnes jsem poukazoval na rozpory ve výpovědích Ing. Řeřábka a sousedky Abrahámové. Sousedka Abrahámová se netají svými sympatiemi k Ing. Řeřábkovi a svými antipatiemi ke mě. Vypověděla, že krátce po jedenácté prošla ulicí parta mladých výrostků, kteří shrabovali z automobilů oběma rukama sníh, a to i z kapoty i ze všech oken a to u všech automobilů. Ve skutečnosti ale sníh nikdo neodhrnul. Dokonce ani Ing. Řeřábek, který tvrdí, že kontroloval parkovací karty. Jen si dal na stranu stěrač.

 
 
Paní Abrahámová tvrdila, že viděla, jak pan Řeřábek přichází k automobilu s rukama za zády a kontroluje parkovací karty. Ing. Řeřábek podle ní přišel z Panské ulice nebo ze Sokolského ostrova, ale určitě z tohoto směru. Ing. Řeřábek zase tvrdí, že šel ze svého bytu. Ve skutečnosti ale Ing Řeřábek přišel úplně z opačného směru, tedy z České ulice. To je zřetelně vidět i na záznamu kamer. Problém je v tom, že Ing. Řeřábek i jeho advokátka, stejně jako pan Kovář ze správního odboru magistrátu používají program městské policie a v něm si prohlíží záznam. My s JUDr. Ing. Bouzkem, který mě ve věci zastupuje a s kterým věc řešíme, máme k dispozici videozáznam překonvertovaný, takže místo osmicentimetrového čtverečku sledujeme obraz přes celý monitor. Tam je pohyb Ing. Řeřábka mnohem jednodušeji rozpoznatelný. Paní doktorka Kribusová, která zastupuje Ing. Řeřábka, si celý záznam ani nepustila. Celou dobu prohlašuje, že je jí to jedno. Proč? 
 
     Rád bych Vám ukázal alespoň fotografie s časy, alespoň ty, kde je Ing. Řeřábek vidět, jak stojí prokazatelně osm vteřin u zadního stěrače mého automobilu (pak se kamera otočí), ale policie mě vyšetřuje v rámci zveřejnění záznamů z kamer městské policie, takže bych se vystavil trestnímu stíhání. Ing. Řeřábek vyslovil nesouhlas se zveřejněním záznamů. Stejné je to i s nahrávkou z linky 158. Ing. Řeřábek se na tísňové lince domáhá spojení s krajským policejním ředitelem Heřmanem, a to několikrát a jejich vztah popisuje řekl bych dosti familiérně.
 
     Ladislav Vrábel