MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Monday, Sep 16th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

Smlouva s Jihočeskou parkovací končí!

Vážení přátelé, budějovičtí radní na svém středečním zasedání schválili výpověď smlouvy se společností VINCI PARK. Ta v našem městě zajišťovala od roku 2005 prostřednictvím své dceřiné firmy Jihočeská parkovací činnosti spojené s provozem parkovišť a stání na veřejných komunikacích. Rada města současně uložila náměstkovi primátora Kamilu Caltovi, aby k projednání v radě města připravil smlouvu, na jejímž základě by správu parkovacího systému převzal českobudějovický Dopravní podnik coby organizace stoprocentně vlastněná městem.

 

 

Pane bývalý primátore Tettře, děkujeme za Váš skvělý křesťanský přístup, který nám k výběru parkovného zajistil firmu, ve které pracoval Váš syn a děkujeme, že jste nám nainstaloval do vedoucí funkce magistrátu zpět Zdeňka Řeřábka!

Koalici HOPB, TOP 09 a ČSSD skládám poklonu. Sice to trvalo trochu dlouho, ale povedlo se. Velký dík především Tomáši Bouzkovi, který na věc, myslím, tlačil nejvíce. Zajímavé je, že parkování bude obhospodařovat Dopravní podnik, vedený Bouzkovým stranickým kolegou Slavojem Dolejšem. Bouzek a Dolejš mají poslední dobou trochu rozpory. Bouzek upozorňuje na Dolejšovu nekompetentnost př řízení Dopravního podniku. Dopravní podnik ale podle zaměstnanců v tuto chvíli funguje dobře. Slavoj Dolejš má ve vedení na místě ekonomického ředitele pana Bohumila Matouše. Ten prakticky řídil Dopravní podnik i za minulého volebního období a jako zkušený, podniku znalý zaměstnanec vykonává funkci hlavního pilíře i dnes.

Ladislav Vrabel