MAFIEvKRAVATACH.cz

Korupce vládne politice

Thursday, Sep 19th

Last updateSun, 12 May 2024 7pm

ČR reportáž - Spor města a restaurace o zahrádku na náměstí

Z této rozhlasové reportáže paní Kuchtové z Českého rozhlasu, jsem se dozvěděl, že si radní města České Budějovice z veřejných peněz zaplatili externího právníka, aby vymyslel, za co na mě radní jménem Statutární města podají trestní oznámení. Nebo snad právníka platí soukromá osoba a náměstek Calta v reportáži, kde hovoří za město prezentuje něčí osobní pocity křivdy? Nebo snad město řeší právní zastoupení každého politika či zaměstnance magistrátu? Připadá mi, že v souladu s právem není ani jedna z možností, jak si vysvětlit slova náměstka Calty. On mě pan Calta překvapil už v televizní reportáži. Sice nevěděl za co, ale hlavně že věděl, že na mě nějaké trestní oznámení podají.  Ladislav Vrabel

 

Spor města a restaurace o zahrádku na náměstí


Piaristické náměstí a předzahrádka pizzerie U ŽábyFoto: Daniel Kukla

Začalo to zabaveným nábytkem z jedné předzahrádky. A končí to několika žalobami. Radnice a zástupce jedné českobudějovické pizzerie se do sebe znovu pustili skrze paragrafy.

Poté, co radnice odvezla na začátku srpna veškeré vybavení předzahrádky této pizzerie z Piaristického náměstí, podali provozovatelé restaurace na magistrát žalobu. Krajský soud teď vydal předběžné opatření, podle kterého radnice nesmí sáhnout na předzahrádku ani vybavení Fresh Pizzerie.

Redaktorka Pavla Kuchtová shrnula události posledních dnů:


Spor mezi městem a pizzerií o zahrádku na náměstí

DOWNLOAD (STÁHNOUT)